Submitted by admin on Mon, 04/06/2020 - 08:01

SSM resume (gambar asal adalah hakmilik SSM)

Pendaftaran Syarikat kini dibuka semula selepas 2 minggu Perintah Kawalan Pergerakan. Ini lantaran Kenyataan Media oleh pihak Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dimana telah diaktifkan kembali portal MyCoid, iaitu portal bagi urusan berkaitan entiti syarikat bermula 2 April 2020.

Walaupun modul pendaftaran pengguna telah diaktifkan, pengguna baharu hanya boleh membuat pengaktifan setelah kaunter fizikal SSM kembali beroperasi bagi membolehkan verifikasi identiti dilakukan.

Selain MYCOid, perkhidmatan-perkhidmatan atas talian SSM yang lain juga telah mula diaktifkan secara berperingkat bermula 28 Mac 2020 lalu seperti portal pembekalan maklumat korporat SSM serta portal EzBiz Online yang juga beroperasi 24 jam sehari.

Oleh itu Tuan, Puan, suka cita dimaklumkan pihak kami www.DaftarNiaga.my, menyambung kembali perkhidmatan kami untuk mendaftarkan syarikat Sdn Bhd Tuan-Puan sekalian. Untuk sebarang pertanyaan dan urusan pendaftaran syarikat SDN BHD dan Perkhidmatan Pengurusan Syarikat sila hubungi kami di,

Hubungi Kami melalui : Telefon 012-9545506.

atau Whatsapp :-

http://www.wasap.my/60129545506/daftarniaga

 

#Pendaftaran Syarikat, #Pendaftaran Perniagaan

#Company Registration, #setiausahasyarikat

#Daftar Syarikat #DaftarPerniagaan

Stat

var sc_project=12168901; var sc_invisible=0; var sc_security="2efc005c"; var sc_https=1; var scJsHost = "https://"; document.write(""); Image removed. statcount

Statcounter DaftarNIaga.my, We welcome vistiors to stay longer :)

statcount